top of page
thought-catalog-Nv-vx3kUR2A-unsplash.jpg

Loopbaanbegeleiding

Als vertrouwenspersoon merk ik hoe moeilijk en confronterend het is als je je werk niet meer ziet zitten, als het je stress geeft, als je het gevoel hebt dat je op ‘automatische piloot’ werkt of als je lichamelijke klachten door stress ervaart door je werk.

Zelf heb ik ook ervaren hoe bevrijdend het is om met de hulp van een loopbaancoach afstand te kunnen nemen van je werk en door oefeningen en gesprek opnieuw een nieuw perspectief ontdekt, een nieuwe richting in je loopbaan ziet!

download.png
Image by Ben White

STRESS?

Geeft mijn job me niet veel stress?

Bewaak ik mijn grenzen voldoende?

Steven ik af op een burn-out of bore-out?

Ouderbegeleiding

Wat kan je verwachten?

Als loopbaancoach ben ik verbonden aan het erkende loopbaancentrum Anasta, Training & Consult. Dit maakt dat je kan werken via loopbaancheques van de VDAB aan een gunstig tarief. Vraag je loopbaancheques aan waardoor je recht hebt op verschillende sessies.

Ik ondersteun vooral mensen uit het onderwijs en hulpverlening vanuit mijn affiniteit en jarenlange werkervaring in deze sectoren. We vertrekken vanuit je vragen en zoeken samen naar antwoorden via coaching waarin reflectie, doelgerichtheid en respect voor jouw gekozen richting centraal staan.

Anasta-loopbaancentrum.png
windroos-3.jpg

Neem vrijblijvend contact op

Wildenhoge 11 - 3020 - Herent

Bedankt voor jouw bericht!

Jouw bericht wordt steeds in alle vertrouwen behandeld.

bottom of page